maandag 21 mei 2007

Onze blog is geopend!

Laten we eerlijk zijn. We lopen liever dan dat we naar een beeldscherm staren. Maar toch houden we graag contact met jullie tijdens onze reis. Niet dagelijks, maar regelmatig. We hebben hiervoor een blog aangemaakt. Deze site fungeert tot onze terugkeer naar Nederland eind augustus, als microkosmos waarop het kan krioelen van korte of lange berichten, foto's en reacties. Dus plaats een reactie als je ons wilt laten weten hoe het met je is. We proberen wekelijks een bericht op de site te plaatsen met daarin onze avonturen tijdens onze wandeling naar Santiago de Compostela.





20 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve MM en m,
Het is zondag 1e Pinksterdag.. wij hebben net (even) gewandeld en dan moet ik weer aan jullie denken.
Wij zijn heel benieuwd hoe jullie de eerste dagen hebben ervaren. Deze week gaan jullie lopen met Jacqueline en Bert. Leuk! Geniet! We zullen weer aan jullie denken.
Veel liefs en een omhelzing voor jullie van Anne-Marie, Edward en Stijn

Anoniem zei

MMm, sinds jullie weg zijn staren wij wel elke dag naar dit beeldscherm...
Waneer laten ze nou eens iets van zich lezen?... Nee hoor, GRAP, we kunnen jullie goed los laten om samen vrij te lopen.
Toch hebben wij net een poging gedaan om jullie in te halen. Bleken we een rondje gelopen te hebben. Tsss. Dusseuh, reken er maar niet op dat wij jullie pad ergens komen kruisen.
Knuffels voor jullie 3 van Patrick en Suzan

Kees en Daphne zei

Lieve M&M&m,
Wat is het stil in de straat zonder jullie en ook de koffie verkeerd in het weekend smaakt toch wat minder lekker dan anders! We missen jullie wel echt een beetje.....
We hopen dat het wandelen heerlijk gaat, als het goed is zijn jullie al in Limburg. Lekker genieten en tot het volgende berichtje!
liefs van Kees en Daphne

PPRS zei

Lieve MMm,
Jullie bruiloft: wat is het kort geleden, maar ook alweer zo ver weg; net als jullie stap voor stap ietsjes verder van ons zijn. Wat was de dag zeer inspirerend en zo mooi om te mogen mee genieten van jullie liefde. Morgen gaan we op speurtocht naar een camping met 8 kinderen voor Sofie haar kinderfeestje. En natuurlijk is er een opdracht over de Domtoren. We zullen morgen op onze eigen manier een stukje met jullie meelopen en volop genieten van alle kids die erbij zijn om Sofie haar 10de verjaardag te vieren. Geniet van Mare en elkaar. Veel liefs Rob, Pien, Sofie & Peer

Anoniem zei

Bonjour uit Frankrijk, (de blauwen)
We willen graag iedereen bedanken voor de mooie dagen in Nederland, jullie warme ontvangst en de discussies die we met velen van jullie gehad hebben. We hebben erg genoten van deze bijzondere dag.
We hebben MMm nog niet in Parijs voorbij zien komen (eerder een goed teken!) dus we hopen dat ze nog steeds op de goede weg zitten. Natuurlijk denken we veel aan onze Nederlandse vrienden (vooral met dit slechte weer!!!). Helaas snappen we het nederlands op deze website niet, maar we hebben zo af en toe een beetje nederlandse hulp...
Veel groetjes van CDMB, Christophe, Delphine, Mattéo en Bosco!

Anoniem zei

Une petite question supplémentaire :
Est-il prévu de voir quelques photos de cette belle journée du 17 mai sur le site web ?
Is there any photo of the Wedding Day on the web, coming soon ?

Pas à Pas sur les routes de France : MMm avez vous appréciez la mise en scène de Cluny ? très spectaculaire parait_il ?

Warm and Friendly regards,

CDMB : Christo, Dilou, Mitsou et Bosco

Anoniem zei

An en Fijko zijn nu hier en hebben even laten zien hoe we kunnen antwoorden. We hebben het hier nu behoorlijk warm en nemen aan dat dat bij jullie ook zo is. We gaan straks nog even een stukje lopen dus ik ga vanavond nog wel even achter de computer. Hopelijk zijn de blaren inmiddels een beetje geheeld.

Daphne zei

Ha lieve Mark, Marianne en kleine Mare!
Wat heerlijk om jullie verhalen en belevenissen te lezen! maar wat vervelend dat de voetjes en pezen moeilijk doen! Goed uitrusten is dan de enige oplossing, ik hoop dat de slippers wat helpen (wel weer meer bagage om te dragen!)
Jullie huis staat er nog goed bij, misschien dat we zondag weer even wat drinken op de stoep. We zullen jullie missen!

lieve m&m&m,
veel liefs van hier en geniet van de mooie belevenissen!
Daphne

Anoniem zei

Hallo wereldreizigers. We zijn net thuis in Zwolle waar Jan Roel de halve marathon heeft gelopen met succes. Het was een geweldige avond, de jongens zijn ook mee geweest en liggen nu in bed total loss. het is hier wat afgelopen dagen erg warm geweest, maar gelukkig voor de lopers werd het vanavond nstukken koeler.
Hoe gaat het met jullie we zijn benieuwd waar jullie inmiddels zitten, maar dat zien we binnenkort wel op de site. Gaat het goed met de voeten ?
Heel veel liefs van Ellen, Jan Roel, Jasper Jeroen en P. en M.

Anoniem zei

Hoi lopertjes;

Ik hoop dat jullie de blaren hebben overleefd en dat jullie vorderen. We blijven via Leek op de hoogte en ik hoorde dat jullie nu in Frankrijk zijn. Dat is al een eindje onderweg, maar ik heb via google earth even gekeken, en jullie hebben nog wel een eindje te gaan;-). Ik heb vandaag, samen met pa en ma, ook maar liefst 6 hele kilometers gelopen, voorzien van een loodzware verrekijker. Ik ben er nog moe van;-).
Hartelijke groet uit Emmen


Peter

Anoniem zei

Hallo MMM,
Wat een genot, die stukjes van jullie uit Frankrijk. Het zijn net kleine columns, vol met alledaagse belevenissen, die, welbeschouwd niet zo alledaags zijn als in onze "echte" wereld van werken en geld verdienen. Wat moet het heerlijk zijn om gewoon je hart te volgen en de boel de boel te laten. Wonderlijk genoeg draait de wereld dan toch gewoon weer door!
Ik heb net even de foto's op de website van Jacqueline bekeken en kan niet anders zeggen dat het geluk eraf straalt. Vanuit mijn luie stoel doemen al snel beelden van zonnige vakanties op keurige campings op en op die momenten benijd ik jullie. Goed dus dat ik ook de keerzijde van het verhaal met jullie meemaak: zere voeten, versleten schoenen en vooral ook (tussen de regels door kun je het een klein beetje lezen) afzien! Deze ander kant van de medaille houdt mij vastgepind in het alledaagse leven. Misschien maar goed ook, want wie moet er anders geld binnen brengen??????
Nou lieve M, M en M. Geniet lekker van alle ontmoetingen die nog op jullie pad zullen komen en laat ons vooral meegenieten van jullie belevenissen. Wij zijn inmiddels fans geworden!
Groetjes van JR, Ellen, Jasper en Jeroen

Anoniem zei

Lieve MMM,

Wat een heerlijke verhalen. Het lijkt wel iets van "Remy, alleen op de wereld" Hier in het hoge noorden gaat alles prima. De meisjes vragen veel naar jullie. ik zelf heb net een heftig toernooi op ameland achter de rug. Wat een drank...weinig slaap maar uiteindelijk wel eerste geworden.
Wan neer denken jullie eigenlijk in spanje aan te komen??
Geniet lekker van jullie mooie reis en tot het volgende berichtje.
Karen, Sanne, Danni en Ron
karen, sanne, Danni enron

Anoniem zei

Lieve alledrie,
Weer ens even een reactie op julie blog. Ik heb net de foto's bekeken, nadat ik jullie belevenissen heb gelezen. Ik vind het zo prachtig hoe mensen reageren en het zal inderdaad zo zijn dat Mare met haar prachtige uitstraling voor wat extra liefdevolle reacties zorgt. Hartverwarmend om te lezen. Ik wens jullie heel veel plezier, warmte, enthousiasme en vrijheid toe voor de volgende voetstappen.
Daarnaast sterkte voor de momenten wanneer jullie dat even nodig hebben. Jullie positieve instelling zal jullie weer verder brengen.
Een hele lieve zoen voor jullie alledrie van ons alledrie! X

Anoniem zei

Hey MMm,

Hier een kort berichtje uit Leek. Alles gaat hier zijn gewone gangetje. Kinderen naar school, wij naar het werk de hele bliksemse boel. Ik kan me haast niet voorstellen dat jullie leven er op dit moment heel anders uit ziet. Ik hoop dat jullie beter weer hebben dan wij nu. Het regent hier veel, en soms ook hard. Het is nu ook niet zo warm. Over twee weken beginnen hier de schoolvakanties. We gaan dan lekker een weekje naar Duitsland. Van veel lange wandelingen zal het wel niet komen, maar kleine stukjes zijn ook leuk. Verder nemen we een stapel goede boeken mee en trekken we ons terug in een huisje in het bos aan een rotsachtig bospad. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen en volgen dan ook de nieuwtjes. Ook zien we Mare graag groeien en kijken uit naar de foto's. Goede reis nog.

Groetjes,

Ron, Sanne, Danni en Karen

Anoniem zei

Déjà le mois de Juillet,....:-)

Nous pensons très fort à vous . Les enfants sont en vacances dans une semaine et nous avons des fourmis dans les pattes pour partir à notre tour sur les routes..; mais pas avant le mois d'Août.
Un grand bol d'amitié...
Christophe, Delphine , Mattéo et Bosco

Anoniem zei

MMm,
Kadootje!
14-15-16 december is Brisy voor jullie.
en zachtjes, heeeeel zachtjes hopen we
ook voor ons................................
kus op de mond,
Arno en Ike & Patrick en Suzan

Unknown zei

Dag lieve 3Mheid,

Erg leuk om van jullie te lezen, maar wel jammer om elkaar zo lang niet zien.
Hoewel Julie ondertussen erg goed loopt, worden we toch geen meelopers ;-)
Dus moeten we het voorlopig even doen met jullie blog. En de blog is ook al even stil... Ik hoop dat het goed gaat!

Vandaag Roncevalles- Larrasoaina, lees ik op jullie site. Ik heb geen idee, maar hoor of lees er vast nog over...

Met ons gaat het heel goed. Julie is het zonnetje thuis. Ze kletst de oren van ons hoofd en is zooo lief.. Thomas is zowaar actief aan het klussen met van alles de laatste tijd. En ik, ik ben op mijn nieuwe baan in kabbelend vaarwater beland. Da's even wennen, maar zo in de zomer ook wel relaxed, misschien gaan we er nog even tussenuit met Bella. Frankrijk misschien, dus ietsje dichterbij.

liefs en zoenen van ons alledrie,
Thomas, Herlinde en Julie

Anoniem zei

lieve MMm,
Deze is eigenlijk alleen voor de kleine m..... want morgen is ze JARIG!!!... ALWEER 1 JAAR!!!! Jacqueline, Bert, Ed, Anne-Marie en Stijn wensen Mare een heeeeeele mooie dag toe. Samen met pappa en mamma natuurlijk. Veel liefs en nog heel veel voetstapjes, Jacqueline en Anne-marie (en de rest)..

maaike en johan zei

dag lieve mMM.
wat kan drie maanden toch lang duren...
we denken veel aan jullie en vinden het heerlijk om alle avonturen op de blog te volgen. het klinkt allemaal heel erg goed. jullie zijn een echt 'dreamteam'. en je leeft je droom. het verbaast ons helemaal niets dat jullie alleen mooie mensen op je pad vinden, want dat wat je uitstraalt krijg je meestal ook terug... en toch is het bijzonder!
de trouwdag was prachtig en op youtube staan een aantal filmpjes van die mooie dag. http://www.youtube.com/watch?v=xTyspKRkEKQ
liefs en kus van johan en maaike

Anoniem zei

Lieve M&Ms (maar dan niet van chocola)

Wat leuk om jullie verhalen te lezen. Voor je het weet zit je dus zomaar daar. Mijn laatste herinnering aan jullie was aan het tafeltje bij het spoor, ehm in dat tentje, godhoeheethetookalweerohjabroodnodig. Klinkt allemaal superfijn, het genieten spat van het beeldscherm. Hartstikke fijn voor jullie!!! en leuk datjullie dit delen. Dikke kus,

Astrid